с Чарли Хънам в главната роля, е адаптацията на Apple

...
 с Чарли Хънам в главната роля, е адаптацията на Apple
Коментари Харесай

Shantaram - една интересна история, на която нещо не й е наред

 с Чарли Хънам в основната роля, е акомодацията на Apple TV+ по едноименния  на Грегъри Дейвид Робъртс. Автобиографичната книга е за парамедик, който потъва в клопката на хероина и незаконния свят, поради което наказан, само че съумява да избяга от пандиза в Австралия и се пробва да стартира на чисто в Мумбай, Индия. Вместо обаче да държи главата си наведена, Лин – подправеното име, което основният воин приема, е замесен в принуждение и гангстерски войни.

Според рецензията на в  “Шантарам е толкоз добър, колкото акцентът и актьорската игра на Хънам ", който несъмнено е неприятна реплика даже и за нетренирано ухо. В персонажа на Лин, съгласно Джоунс, има съвсем „ психопатична пустош ”.
 Депутатите се върнаха в изходната точка 21 окт 2022 | И в третия ден е като в първия в Народното събрание – гласуването преди първата отмора за ръководител на...
Историята е сама по себе си е увлекателна. При идването си в Мумбай Лин (Чарли Хънам) среща Прабху (Шубам Сараф), предан и обаятелен лидер, който ще стане негов най-хубав другар.  Той се влюбва в Карла (Антония Деспла), французойка, забъркана във всевъзможни неприятности. Не след дълго подписва покупко-продажби с локалния разбойник Хадер Хан (Алексанъдр Сидиг) и притегля нежелано внимание, когато стартира да се грижи за локалните.

Съставките за една забавна история са налице, само че нещо не наред, съгласно оценката на. Слабата актьорска игра и разочароващо бавното движение не печелят положителни оценки от критиците и публиката.

„ Някои от проблемите с „ Шантарам ” щяха да бъдат решени със съкращаване на епизодите, които се точат близо час ” написа още Ралф Джоунс, като въпреки всичко признава, че сериалът има „ страхотни подиуми и забавна сценография ”.

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР